مرتضی سلطانی، بنیانگذار گروه صنعتی و پژوهشی زر، در دیدار جمعی از فعالان اقتصادی با رهبر انقلاب به بیان دیدگاه و نظرات خود پرداخت. مرتضی سلطانی در دیدار با رهبر انقلاب گفت: اهمیت صنایع غذایی در سلامت انسان مهمترین فاکتور است و گروه صنعتی پژوهشی زر برای اولین بار زنجیره ارزش از مزرعه تا سفره را ایجاد کرده است.
سلطانی افزود: یکی از حلقههای مهم این زنجیره، ایجاد بندر خشک در پس کرانه در البرز که اتصال ریل راهآهن به درون سایت است و باعث شده است که قیمت تمامشده تا ۵۰ درصد کاهش یابد.
بنیانگذار گروه صنعتی پژوهشی زر گفت: این قیمت تمامشده مستقیما بر سفره مردم اثر گذاشته است و زرماکارون یکی از شرکتهایی است که غذای قشر متوسط جامعه را تامین میکند. این گروه طی دو سال گذشته حتی ۱ ریال افزایش قیمت نداشته که با کاهش قیمت تمامشده این مهم صورت گرفته است. این کارآفرین نمونهی کشور در ادامه بیان کرد: دومین مسئلهای که در ایجاد ارزش افزوده و زنجیره ارزش وجود دارد، ایجاد کنسرسیومهای صنایع غذایی است.
سلطانی گفت: ۱۰ شرکت برتر صادراتی سبد محصولاتشان را کامل کردند و با این سبد محصولات به راحتی وارد بازارهای هدف میشویم و نگران رقبا نیستیم. این صادرکنندهی ممتاز کشور خطاب به رهبر انقلاب گفت: وقتی به توانمندیهای خود اعتقاد پیدا میکنیم و کار گروهی انجام میدهیم، کشورهای رقیب مثل ترکیه کاری از دستشان بر نمیآید. وقتی در مسیر حرکت نمیکنیم و قیمت تمامشده بالاست، مدام نگران هستیم ترکیه بازار را از ما بگیرد. عیب را در بنگاهها پیدا نمیکنیم و این مشکل ما است.
سلطانی افزود: به عنوان حلقه سوم تولید، ۴۰۰ محصول متنوع با بالاترین تکنولوژی دنیا و ۵ هزار اشتغال پایدار که به زودی آماده بهرهبرداری میشود، ایجاد نمودهایم. بنیانگذار گروه صنعتی پژوهشی زر در این مراسم گفت: تولید یعنی مشکل، اگر ادبیات تولید را ندانیم نباید وارد عرصه تولید شویم. در ایران به دلیل تحریمها مشکلات تولید بیشتر هم هست. ولی تولیدکنندگان به خوبی کار کردهاند. چندین حلقه مفقوده در تولید کشور داریم.
مرتضی سلطانی در پایان گفت: خوب است تولیدکنندهی توانمند پشتیبانی دریافت کند. با همدلی و کار گروهی اگر بتوانیم وضعیتهای نسبی را عملیاتی کنیم، کمتر از ده سال سرمایهگذاران خارجی وارد کشور میشوند.
رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان و مسئولین اقتصادی و صنعتی با تشریح مقاصد خباثت آمیز دشمنان از ایجاد جنگ اقتصادی علیه ایران اسلامی، فرمودند: سنگر تولید و اقتصاد کشور بحمدالله زنده و پابرجا است.
رهبر معظم انقلاب، صبح امروز در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان و مسئولین اقتصادی و صنعتی کشور در حسینیه امام خمینی (ره)، با بیان اینکه یکی از مهمترین فوائد این جلسه این است که مسئولین کشور از زبان فعالان اقتصادی، مشکلات و موانع راه را بدون واسطه بشنوند، فرمودند: هدف دشمنان از این جنگ (اقتصادی) فروپاشی اقتصاد ایران بود، قصدشان این بود. حالا فروپاشی اقتصاد البته یک مقدمه بود، برای اینکه با نابود کردن اقتصاد ایران مردم را در مقابل نظام جمهوری اسلامی قرار بدهند و مقاصد سیاسی خباثتآمیز خودشان را از این طریق عملی کنند.
ایشان با بیان اینکه من با دخالت مسئولین دولت و دستگاههای دولتی در فعالیتهای اقتصادی موافق نیستم، اما با هدایت، نظارت و کمکشان موافقم، ادامه دادند: دو کار اصلی بر عهدهی مسئولین است: اول، مسئلهی ایجاد یک نقشهی راهبردی برای مجموع صنعت کشور و به خصوص بعضی از صنایع؛ دوم، مدیریت متمرکز، مدیریت و هدایت.
حضرت آیت الله خامنهای تصریح کردند: سنگر تولید و اقتصاد کشور بحمدالله زنده است، پابرجا است، آن لشکری که در مقابل دشمن ایستاد شماها بودید، افسران این دفاع مقدس کارآفرینان و مدیران شایستهی اقتصادی بودند، رزمندگانش هم کارگران بودند، کارگران، رزمندگان با اخلاص و با صفای این میدان بودند همهی شماها و همهی فعالان اقتصادی در این افتخار شریکند، افتخار حفظ اقتصاد کشور.
رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کردند: به نظر من اگر در این سالها مسئولان دولتی همراهی بیشتری میکردند، رعایت بیشتری میکردند، ما افتخارات بیشتری به دست میآوردیم، وضعمان از اینی که امروز هست قطعاً بهتر بود؛ آمارهای دههی ۹۰ آمارهای اقتصادی حقاً و انصافاً خرسندکننده نیست. آمارهای اقتصاد کلان کشور خرسندکننده نیست. آمار مربوط به رشد تولید ناخالص داخلی، آمار مربوط به تشکیل سرمایه در کشور، آمار مربوط به تورم، آمار مربوط به رشد نقدینگی خرسندکننده نیست. اینها حقایقی است که اگر میتوانستند مسئولین وضعیت را در این جهت این آمارها به شکل بهتری هدایت کنند، یقیناً وضع کشور، وضع اقتصاد کشور امروز خیلی بهتر بود.