Time

همه چیز درباره‌ی محصول

اسم و رسم پاستا پروانه‌ای هم همچون بسیاری دیگر از انواع پاستا به زبان ایتالیایی بازمی‌گردد و در ریشه این زبان به اسم فارفاله و ترجمه‌شده با نام پاستا پروانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. پس بهتر است از داستان فارفاله بگوییم: بر اساس داستانی که بین مردم محلی تعریف می‌شود در منطقه‌ لومباردی ایتالیا که شهر میلان نیز در آن قرار دارد وقتی زنان خانه‌دار در حال درست کردن نوعی پاستای توپر به نام کاپلتی بودند مقداری خمیر اضافه آوردند. آن‌ها تصمیم گرفتند این خمیر اضافه را به تنهایی استفاده کنند و به همین دلیل خمیر مربع شکل را از وسط فشار دادند تا شبیه به پروانه شد. کم‌کم این شکل پروانه‌ای جدید بین زنان خانه‌دار، محبوب و محبوب‌تر شد، به طوری که برای درست کردن کاپلتی از قصد خمیر اضافه درست می‌کردند تا با مازاد خمیر، پاستای پروانه‌ای درست کنند. پاستای پروانه‌ای بین مردم میلان و باقی شهرهای شمال ایتالیا محبوبیت زیادی به دست آورد و با شروع صنعتی شدن دنیای پاستا، پاستای پروانه‌ای نیز جزء محبوب‌ترین پاستاهای کارخانه‌ای در صف تولید انبوه قرار گرفت. این داستان از قرن 16 میلادی شروع شد و تا امروز در ایران نیز این دلبر خوش‌ظاهر ما همان محبوبیت را در بین پاستاهای فرمی دارد.
Spagetti

نحوه‌ی پخت

1. بسته به مقدار پاستایی که مدنظر دارید، قابلمه خود را مطابق دستورالعمل روی بسته‌بندی آب پر کنید. مقدار مناسبی نمک بپاشید و آب را روی حرارت بگذارید.
2. پاستا پنه پروانه‌ای را به آب در حال جوش اضافه کنید و حرارت را تا متوسط کاهش دهید.
3. پاستا پروانه‌ای را تقریباً 14 دقیقه بپزید. برای جلوگیری از چسبیدن دانه‌های پاستا هر از گاهی آن را هم بزنید (تقریباً بعد از 11 دقیقه)، اما زیاده‌روی هم نکنید. در این مرحله می‌توانید پاستا را بچشید تا ببینید که بافت دلخواه را پیدا کرده یا خیر.
4. حالا پاستا پروانه‌‌ای را در آبکش بریزید و سس موردعلاقه‌تان را به آن اضافه کنید. نوش جان!

Time

زمان پخت

10 دقیقه

جدول ارزش غذایی

چربی (g)
1.29
انرژی (Kcal)
341/69
پروتین (g)
13/06
قند (g)
0
کربوهیدرات (g)
71/43
فیبر (g)
1/97
نمک سدیم (mg)
154
ویتامین B1 (mg/kg)
1/39
ویتامین B2 (mg/kg)
0/25
ویتامین B3 (mg/kg)
77/97

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.