?️ بنیانگذار و رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی زر در آیین اهدا سهام به بخشی از مدیران و کارکنان مجموعه صنعتی پژوهشی زر گفت ، این مراسم یکی از بهترین مراسم های طول عمرم بود که آرزوی بر گزاری آن را داشتم .
?️مرتضی سلطانی افزود : همیشه فکر میکردم چگونه می توانم به افرادیکه در توسعه این شرکت کار می کنند و در سرمایه ای که با تلاش خودشان فراهم شده سهیم نمایم و امروز با ورود زر به بورس به آرزویم رسیدم و به مرورشاهد توزیع سهام به کارکنان خواهیم بود.
?️سلطانی افزود : به عنوان عضو کوچکی از سربازان جبهه تولید و نبرد اقتصادی برای توسعه و تعالی ایران عزیز دست تک تک عزیزانی که همواره یار و همراه ما بوده اند و با خرید سهام زر ماکارون( یکی از شرکت های هلدینگ صنعتی زر )و خلق یک شگفتی معنی دار در حمایت از بخش خصوصی واقعی در کشور همراه ما شده اند را می فشارم
?️ وی در ادامه افزود : با استعانت از ذات اقدس الهی و به برکت خون پاک شهیدانی که همه هستی خود را برای سربلندی، عزت و تعالی این آب و خاک فدا کردند، مسیر آغاز شده را در کنار شما موفق تر از گذشته طی خواهیم کرد و به نمایندگی از خانواده بزرگ زر که شما هم عضوی از آن هستید، به همه شما بزرگواران اطمینان می دهیم که حافظی امین برای سرمایه های ارزشمند شما باشیم.


